Nikon S3000

Igår så var jag inne i Bristol hela dagen med Emma och hennes pappa. Man blir helt lyrics av hur billigt det är jämfört med Sverige. Jag köpte bland annat en ny kamera så att jag kan ta riktigt bra bilder, den kostade bara ungeför 1000 svenska kr. När vi skulle gå till Primark så såg vi en som blivit tagen av vakterna, han låg nertryckt mot marken, sen kom polisen och tog honom. Jag tyckte lite synd om honom, för det var världens folksamling runt honom. Pinsamt värre liksom.

Idag så var jag, Ida och Emma inne i Street och åt på McDonalds och jag lovar, det smakar precis som i Sverige. Nu håller vi på at laga tacos så jag kanske skall hjälpa till istället för att sitta här. Rebecca kommer snart också så dom 4 Wedmore girlsen är snart samlade igen. Senare ikväll skall jag sitta barnvakt, föräldrarna skall över till några vänner.

Ridtävling

Nu har det gått ett litet tag här. Igår så var vi i Castle Cary för den äldsta skulle tävla i dressyr, hoppning och fälttävlan. Hon fick pris för bästa dressyr, annars så gick det inte så jättebra. Men jag tyckte att hon var riktigt duktig! Idag så är det min första dag med barnen själv. Lite nervöst är det, men det kommer nog gå jättebra! Den minsta är fortfarande väldigt reserverad mot mig. Han började störtgråta när han insåg att mamma inte var hemma och jag fick inte hjälpa honom. Men det värsta har faktiskt släppt nu, nu är han som vanligt igen! :)

Nej nu skall jag och barnen äta frukost, have a nice day!

Framme!

Jaha ja, då vart man i England då. Idag har man hunnit shoppa skolkläder, sett en hel del av området där jag bor, blivit begravd under en hög med utklädningskläder, pusslat och fått kontakt med barnen. Barnen är hur söta som helst och familjen är riktigt snälla och jag kommer nog trivas väldigt bra där. Ikväll så skall man gå på det omtalade The George med Ida och Emma.

Talk to you later folks!

22 dagar!

Idag gott folk, då är det exakt tre veckor tills jag åker till England! Exakt tre veckor, vid den här tiden så är jag i mitt nya hem. Ni kan ju bara ana hur nervös jag är och vad jag längtar till den dagen! Snart, snart, snart! :D

RSS 2.0