Christmas feelings

Idag så snöar det, sådana där fina snöflingor som det skall snöa på julafton, inte idag! Men hade det varit vitt på marken, varmt och skönt inomhus så kanske, kanske det kunde ha varit mysigt! Jag är inte så förtjust i snö! :P
Igår kväll spenderades kvällen hos Rebecca, jag gjorde en Regina och somnade när vi kollade på film ;) Sen att jag sov nästan 12 timmar inatt skall vi inte tala om! Det går inte riktigt att sova ut på helgerna när man har en Ida bredvid sig som tar upp plats och tar hela värmefilten ;)


Lite bilder från i söndags!












Weekend!

Nu är det vinter även i England! Det betyder att det är skit äckligt att köra bil, för här har dom inga vinterdäck till bilarna! Det är riktigt obehagligt faktiskt!

I lördags så var jag, Ida, Rebecca och Regina på puben, allt folk vart där så det var riktigt roligt. Sedan när vi kom hem så höll jag på att frysa ihjäl, jag låg under täcket, med överkastet på och sedan en filt, jag hade värmefilten på i sängen, men den hade Ida tagit så jag fick ingenting av den! :P Jag låg och skakade! Sa det till min familj, så jag kommer få ett tjockare täcke! :D

Igår så var jag och tjejerna i Bristol, vi började med att äta kinamat, sen så gick vi på bio och såg på Harry Potter och dödsrelikerna. Riktigt bra film, längtar till del 2 kommer! Och oj vilken biosalong, den var riktigt stor. Och får inte glömma stolarna, dom var riktigt sköna, man kunde gunga lite också! :) Ja och går man på bio här så får man ta med sig mat in, som typ hamburgare, pizza eller nachos!

Naje, nu blir det till att städa lite!

Kanelgiffel!

Det snöar i England, det snöar verkligen här! Hemska öde! Vad skall jag nu ta mig till, dom har ju inga vinterdäck till bilarna här! Jag tycker inte om snö, så är det bara, tur att man skall sitta inne ikväll, får tända en brasa och bara mysa till det ordentligt! :)
Låter som en bra plan!

Wish for something more

Jag har tre tröjor på mig, varav en är en ullkofta och den andra är min tjocka studenttröja! Jag sitter under en fleecepläd, ändå fryser jag som bara den! Kan jag aldrig få bli varm under dagtid? Idag är det sista jag jobbar den här veckan, det har varit en tuffvecka, men det har ändå gått bra! Imorgon kväll blir det verkligen röj på puben! Jag har även frågat mig varför allting skall hända mig.. Jag måste köpa en ny dator för min håller på att  gå sönder totalt.. Än så länge så funkar den riktigt bra, men tangenter lossnar, den vill inte funka utan sladd osv... Dessutom så har min telefon så gott som gått sönder också! Imorse så ringde inte alarmet fast telefonen visade att det var på. Dessutom så lyser telefonen hela tiden! Det är liksom sådana där onödiga kostnader som man egentigen inte vill kosta på sig! Någon som vill ge mig en tidig julklapp? (a)

Skall jag köpa nytt så skall jag köpa det här!

 


Christmas soon

Just nu så sitter jag i barnens lekrum under en filt, med den nya TV:n på och en hund som värmer mina fötter! Inte helt fel ändå! :) Är barnvakt ikväll igen, skall även vara det imorgon kväll. Inte direkt min favoritvecka denna vecka faktiskt! Men Annica tyckte att jag verkligen skulle gå på puben på lördag, för hon tycer att jag behöver det efter den här veckan! :)
Just nu så skall jag bara stta och ta det lugnt och njuta lite av hunden! Min fina söta Nettle! Världens sötaste hund! Förutom Nalle då ;)

Jag lyssnar även på julmusik, tänk att det är en månad till jul, jag kan verkligen inte fatta det. På söndag så är det dessutom första advent, blir förmodligen mys med tjejerna och Harry Potter då! :)
Nej nu skall jag läsa lite bloggar och fortsätta att lyssna på min julmusik och vänta på att Ida kommer! :)

Före och efter

Före

Efter


3 månader

Idag så har jag varit i England i 3 månader. Herrgud vad fort det har gått. Det betyder att det är exakt en månad till julafton!
Det är dessutom riktigt, riktigt kallt ute idag, det är därför man håller sig inomhus, med en öppen eld! :) Skall nog baka en äppelpaj, så att jag kan få äta min vaniljsås som jag köpte på IKEA! :)

Jag är trött!

Jag är så trött att jag skulle kunna somna precis just nu! Men nej, jag skall vara barnvakt senare när George skall hämta Annica på flygplatsen.
Idag när han kom hem så hade han varit och handlat, så han kom in först med massa med matvaror och sen helt plötsligt så kommer han in med en megastor kartong, då har han varit och köpt en ny TV till barnens lekrum! Gissa om dom blev glada! :) Det betydde att jag fick DVD:n som dom hade där inne, för i den nya TV:n så är DVD:n inbyggd ;)  Innan så hade dom fått pannkakor av mig, idag är det deras dag helt enkelt! :P

Jag var ute och red i 1½ timme tidigare idag, det känns i lårmusklerna kan jag säga! Och i armarna, hästen fick ju för sig att börja springa när jag ville galoppera, tog ett tag innan jag fick ner farten, han älskade ju att få sträcka på sig.
Jobbar halvdag imorgon, oj så skönt det skall bli att bara göra ingenting imorgon eftermiddag! Slappardag då! Kan behövas efter de här två dagarna!

XxX

Well done!

Vilken trevlig morgon man har haft. Vaknar kvart i sju, drar mig till sju! Kommer upp, barnen är vakna, men sitter i sina sängar. Hjälper Rufus att ta fram kläder och klä på honom. Han går ner, när jag går in för att hjälpa Elsa, plötsligt så ropar han på mig och säger: "Eleonor there is poo on the floor!"
Hundjäveln hade skitit inomhus, det var ingen liten hög heller! Äckligt som bara den! Sedan så flyter det ändå på ganska bra, men barnen var långsamma idag. Men vi kom iväg i tid och alla hade lunch med sig! Good work Eleonor! Well done!

Nu blir det att byta om och sen ge sig ut på en ridtur, för om någon timme så ringer farmor och vill prata med mig! :D Hoppas att träningsvärken försvinner, eller så blir den värre :P



Rekommenderas för dig

Igår så färgade jag håret, det blev riktigt bra faktiskt. Mörkrött! Imorse när jag frågade Frida om hon tyckte att det såg bra ut så sa hon att det var fint men för mörkt :P Jag kommer lägga upp bilder senare.

Idag så var jag vaken vid sju, drog mig lite grann och sen när jag kom upp så fick jag väcka alla barnen! Det är inte så ofta det händer faktiskt.. Gjorde frukost och sedan alla vanliga morgonrutiner. Jag är ju nämligen själv med barnen till imorgon kväll. Mamman är på Gran Canaria och pappan är i London! Men jag klarar mig! :)
Jag har också världens träningsvärk i benen efter ridningen, jag red ju igår också med Frida, två dagar i rad är mer än vad mina stackars ben klarar av egentligen.. :P Men samtidigt så är det skönt att ha träningsvärk, då vet man att man gjort något!


Fridas häst Sparkie :)

Bättre sent än aldrig!

Ida kom och var barnvakt med mig, både torsdag och fredag :) Igår så var vi och Marianne då på IKEA!!!!! Jag köpte massa med småsaker, som ljus, ljusfat, en lampa, klädhängare, spegel osv... Sedan så handlade jag lite i matshoppen också! :D ME ♥ IKEA!!!! Jag var dessutom bäst på att köra i Bristol igår, hittade rätt med en gång! :D

Idag så har jag varit riktigt duktig faktiskt, jag började med att ligga och dra mig i sängen från 8-10, sedan så hoppade jag upp och gick för att med en gång städa bilen. Det hade jag egentligen behövt göra för länge, länge sen. Sedan när jag var klar med den så började jag på mitt rum, tog mitt överkast och dukarna jag har och kastade dom i tvätten, sen så började storstädningen på allvar, dammtorkade med våttrasa, städade badrummet, bäddade rent i sängen, städade ur garderoben, dammsög riktigt ordentligt! Jag har även hunnit med att köra Audi en bra bit, sedan så har jag hunnit med att rida i 1½ timme med Frida.. Jag skall snart äta mat med familjen, sen så skall jag duscha och efter det så skall jag vara barnvakt åt Emmas gamla familj :) Jag är effektiv idag! Hurra!

Gammal bild, har ändrats en del, men så här renstädat är mitt rum nu! :)


English

Idag har jag fått höra att min engelska är riktigt bra, två gånger!!!! Den ena sa att min engelska var amazing och den andra sa att den är riktigt bra och att jag har fått accenten! Det är sådant som gör ens dag när man bor i England faktiskt. :D

Just nu så sitter jag och är barnvakt. Pratar med mamma på skype och skall snart se andra avsnittet av ung och bortskämd! :P Senare så kommer Ida hit och om vi hinner så skall vi gå på puben och ha trevligt, det är min chans att komma ut den här veckan! :P

Vampirie Diaries

Igår så såg jag sista avsnittet av Vampirie diaries säsong 1... Vad skall jag nu göra på kvällarna? Det var ju det som gjorde så att tiden flög iväg liksom.. Som gjorde att jag klarade av att inte sakna Emma för mycket! Jag tror att jag måste offra mig och betala £30 pund för första säsongen av Glee, annars kommer jag gå under!

Idag så har jag två hundar igen, två söta hundar, den ena ligger och sover och den andra sitter ligger vid dörren, eller en liten rättelse nu är båda ute. Skall snart ut och mocka istallet och sedan så skall jag ta hand om lite tvätt.. I eftermiddag så är det simning som står på schemat. Ikväll så skall jag vara barnvakt, jag hoppas att Ida fortfarande kommer! :) Eller hon har ju lovat det!


Ja e int bitter eller jo det är jag visst

Regnar det bara öser ner, men ja e int bitter! Det jag är bitter över är att Emma är tusentals mil härifrån, det blåser som fan ute, jag har inte fått träffa Ida sen i lördags morse, åter igen att Emma är tusentals mil härifrån..
Men som allt annat så kommer jag väl ta mig igenom det. Men det blir väl så att lagom jag tar mig igenom det, så kommer hon hit sen åker hon igen och allt börjar om på nytt!

Idag så skall jag bara mysa med Rufus, vi skall snart tända en eld här i köket och sen så skall vi leka, leka, leka! Får se vad jag hittar på till lunch idag :) Sedan så vet jag inte vad jag skall göra i eftermiddag, se Vampirie Diaries och bara ta det lugnt tror jag.. Eller jag har ju två filmer att se också ja.. Får se hur jag gör! :)


Blä

Idag fick jag ett extremsug efter cheeseburgare, så åkte till Strett och McDonalds och åt det. Satan i gatan vad gott det var. Nu är jag nöjd på obestämd framtid ;)
Om en sisådär 1½ timme skall jag åka till skolan och hämta barn, sen så får vi se om jag skall köra till gym eller inte, annars är jag barnvakt åt 4 barn :)
Sen ikväll så blir det att kanske färga håret eller inte, får se hur jag gör. Är grymt sugen på det..

Jag borde dammsuga mitt rum, det är smutsigt, och jag har heltäckningsmatta=USCH!

...

Nu har jag varit ute hos hästarna och myst lite och gjort rent och utfodrat inför kvällen. Jag älskar verkligen stalldoft, det är en speciell doft, till och med hästskit luktar gott. Om man jämför med koskit ;)
När jag var ute istallet, så kom jag på att det är en riktigt härlig dag ute, för nu skiner solen och då värmer det upp otroligt mycket, jag behövde ingen jacka på mig. Det är blå himmel och vindstilla, en mysig höstdag. (Fast ge mig fortfarande mer värme!)

Ikväll så skall jag och Rebecca till Emmas gamla familj och prata med dom, vi skall hjälpa dom nu när dom inte har någon au-pair, det känns riktigt bra att hjälpa till faktiskt. :)

And I miss you like hell!

Kallt

Jag vaknar, tänker inte så mycket mer, men sen så hör jag ett ovanligt ljud, en bilruta som skrapas. Idag så är det frost ute, inte lite heller. Fick skrapa rutan imorse, det var inte kul, speciellt inte när mina vantar är borta. Kallt som synden är det också. Jag är verkligen ingen vintermänniska, ge mig sommar och värme och jag är lycklig!
Nu skall jag städa lekrummet och övervåningen, sen skall jag mocka i stallet! :)

Lonely

Jag känner mig så ensam, ingen att umgås med, inget att göra, jag har suttit hemma två dagar nu. Vad är det för fel jag gör om ingen vill umgås med mig? :(

Jag är miss trötthet!

Jag är så sjukt uttråkad idag, hade jag inte varit barnvakt, så hade jag tvingat Ida att gå på puben med mig, träffa folk, komma ut lite, för jag har verkligen varit hemma hela dagen idag.. Känns ju sådär! Imorgon så funderar jag på om jag skall ta mig till Ikea själv, om jag vågar att köra i Bristol själv vill säga. Jag har inte riktigt bestämt mig. Det skulle vara en riktigt egoboost att köra där själv.
Jag vet inte vad det är med mig heller, är så sjukt trött, har varit ända sen igår kväll, jag fick ju mina timmars sömn inatt, så vad är problemet liksom?


Ghost riders in the sky

Jag har nu införskaffat mig en webbkamera. Jag ville inte sitta inne hela dagen idag, så jag tog en tur till Asda, där fanns den för bara 10 pund. Jag inhandlade även lite onyttigheter, inför kvällens barnvaktssittande. :)
Just nu så sitter jag och väntar på att mamma skall komma hem så att vi kan prata på skype så att jag får prova min nya kamera.

Som sagt, jag skall sitta barnvakt ikväll, börjar vid kvart i 8 ungefär, sen så får vi se hur länge det blir. Jag har iaf bestämt att vi skall se lite film och bara mysa ikväll jag och mina sötnötar!

But my dreams

Igår så var vi i Wells på karneval, det var nog det häftigaste jag sett på ett bra tag! Alla häftiga vagnar, musiken, karnivalfolket på vagnarna! Det finns bara ett ord att säga WOW!
Jag kommer lägga upp bilder, men bilderna kommer inte ge rättvisa åt stämningen som var där!

Emma, det är skit tomt utan dig, jag vet inte vad jag skall göra på lördagar längre, förut så var det alltid du och jag som hittade på något, men nu då?

All the things I know right now

Och så vart hon borta för ett tag nu. Imorse vid tre tiden så var vi i Bristol för att lämna av henne, jag grät, Ida grät, Rebecca grät, Emma grät. Bussfolket där måste ha trott att vi var hel konstiga. men i och med att jag körde så kom tårfloden inte förens vi kom hit till Wedmore, som är vårat place och Ida läste upp ett sms som hon fått.
Imorse när jag vaknade så kändes allting som en dröm, jag tänkte; "ja men jag skall ju ner till Emma sen, som vanligt". Tills tanken slog mig att FAN hon är borta!

Idag så skall jag jobba litegranna sedan så skall jag på karneval i Wells, det skall bli spännande. Sådant som inte finns i Sverige liksom! :D
Nej om man skall ta en dusch och bli lite fräsch då?

Somerset sörjer

Idag har det blåsit så mycket i England att en elledning ramlat ner! Otur för dom att jag känner några elektriker men dom bor ju i Sverige ;) Nej men det har verkligen varit en hemsk dag idag, blåsit som bara den och regnat som bara den. Jag tror att Somerset sörjer att Emma Dilén åker inatt!

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, städat köket och lekrummet, sedan så har jag hjälpt Emma att packa lite. Sedan så har jag kört Rufus till simningen, med knappt någon bensin i tanken, det var lite läskigt, men jag kom fram utan problem! Det var när jag skulle hämta Frida som polisen stoppade mig och sa att jag fick köra en annan väg på grund av kabeln. Jag blir alltid skit nervös när polisen stoppar en, nu var det ju inte pga nånting jag gjort som tur var!
Nu är det mellis too do, sen så är det mat och bad och jag skall ännu vika undan lite tvätt! Men det är inte mycket alls, så det tar inte tid alls!

Rubrik:

Det här kan bli sista gången jag sitter i Emmas rum när hennes saker är här! Men det är helt okej, NOT!

Idag så jobbade jag då till två, men stannade kvar ute i köket i och med att Rufus lekte med Sophie, så jag satt och pratade med Rebecca och Vicky! Eller dom pratade och jag lyssnade mest, är helt slut idag, har ingen aning om varför!
Sedan så när dom skulle iväg till skolan för att hämta Elsa och Frida så fick jag världens bamsekram av Rufus! Sötnosen himself!
Jag gick och la mig och såg ett avsnitt av Vampirie Dairies och sedan så somnade jag faktiskt till i 2 timmar, ganska skönt, men inte så skönt nu då jag fortfarande är trött.. Kommer säkert vara pigg sen när jag väl skall sova dock :P

Ikväll så är det karneval i Shepton Mallet, skall dit med Emma och John antar jag.. Eller ja, jag skall ju dit men vet inte om John skall med dock :P Emma lägger barnen just nu, så det är därför jag sitter här :P

Men lämna datorn kanske och sätta sig i köket? Ja det låter som en bra idé!


Wish you were here

Jag lyssnar sönder den här låte, jag lyssnade lite på den innan Emma berättade att hon skall åka hem, nu har låten fått en annan innebörd! Emma, jag önskar så att du skall stanna, men jag förstår dig till 100%!



Gnällmaja!

F**k vad det är kallt ute och då har vi ingen snö här, men det blåser som fan och idag har det regnat riktigt, riktigt mycket! Jag har tjock jacka, bra skor, vantar och mössa på mig när jag är ute men ändå fryser man som f** det är inte bra, jag tycker verkligen inte om vinterhalvåret, kallt och jävligt!
Gnällmaja är vad jag är just nu ;)

Sex on fire

På fredag så åker hon, det kommer bli så tomt, men förmodligen så kommer jag vänja mig, som med allt annat. Men hon kommer ju tillbaka till jul för att hälsa på och fira nyår med oss! :D

Idag så var vi i Street och i Wells, Emma handlade julklappar till barnen som hon gav dom idag, hon klädde ut sig till en konstig jultomte! Hon liknade inte ens en tomte ;) Sedan så har jag bara varit här hos Emma, sett på ung och bortskämd och oj så man skrattar åt dom, hur kan ens föräldrar låta en leva så? Helt sjukt! Är ändå ganska glad att jag kan ta ansvar för mig själv!

Nej nu skall jag leka lite med Rufus och Mariella innan Annica kommer för att hämta hem honom!
XoXo


Allt är bara så himla jobbigt just nu, tårarna rinner! Emma Dilén du kommer vara så otroligt saknad, jag vet inte riktigt hur jag kommer att klara mig här utan dig!

Pinsamt värre

Jag lever i en slags sorg, en av mina vänner har bestämt sig för att åka hem! :'( En av mina närmaste vänner här! Det är så otroligt tragiskt! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!! Men jag förstår henne samtidigt!

I helgen så var vi ute på puben, jag älskar det stället! Personalen och allting, så härliga människor! Sedan så åkte jag med Ida hem till henne för hon var husvakt så sov där! Igår så var vi där och lagade mat och umgicks, sedan så gick vi på puben, jag drack bara cola igår! Men jag säger då det, jag skall aldrig mer ta med mig telefonen ut, för då skickar man bara pinsamma sms! Och igår så var den personen som jag skickat till på puben! Jag ville sjunka genom jorden! Fy vad pinsamt det var! Usch!

Ppppppppokerface

Idag har varit en sådan dag då allt har varit bra, jag har varit på superbra humör! Jag och Emma var i Street där jag köpte en ny väska, en fin sådan! Sedan så åkte vi till Wells, där Emma gick och klippte sig vid frisören och sen så köpte jag en hårfön och sedan så gick vi till Starbucks! Gott med lite kaffe, jag som normalt sett inte ens dricker kaffe! :P

Ikväll så blir det att gå på puben och se om man träffar lite roligt folk och sedan så skall vi sova hos Ida inatt, för hon är husvakt! Så ikväll blir det Ida som kör och inte jag för en gångs skull! :P
Just nu så håller Emma på att färga håret, eller jag färgade det åt henne så nu sköljer hon ur det, hoppas att det blir riktigt bra nu! :P

When you´re closing your eyes

I ungefär en månads tid så har jag inte varit ledig mycket alls, bara lördag och söndagar. Jag har fått hoppa in och jobba på mina lediga dagar som jag har i veckorna; tisdagar och fredagar. Eller fredagar skall jag ju jobba som kompensation för att jag får ledigt tidigt på onsdagar. Men idag så är jag helt ledig, det känns så konstigt. Jag känner mig så rastlös! Just nu så yrar jag mest runt i mitt rum, finner ingen koncentration till att göra något. Jag borde sätta mig ner och skriva lite brev till några som jag har lovat brev!

Det regnar idag dessutom, annars hade jag gjort som min moster sa åt mig att göra, ta en lång promenad, men vädret lockar inte en ut direkt :P Nej får sitta här och mysa med tända ljus och brevskrivande istället! OM jag nu finner någon ro vill säga! :P

Ni är det bästa jag har här! ♥

Dötid

Jag hatar när man har dötid och inte vet vad man skall göra. Jag har det just nu med Rufus innan simningen, vi har 40 min som vi inte gör så mycket. Han springer runt och vill åka med en gång, men då blir vi så himla tidiga!
Idag så tänkte jag laga chili con carne med ris, hoppas att barnen gillar det, jag vet att jag gillar det iaf! ;) Måste ju börja äta så att min värdmamma inte behöver vara så orolig. Men det är fortfarande inte lätt att äta utan illamående känslor.

Jag undrar förresten vad det är med hunden idag, hon har sovit hela dagen fram till nu, nu ligger hon framför mig och halvsover istället. Hon kanske är höstdeprimerad, kan hundar bli det? Och hemma hos Emma så har hon gått och blivit rädd. Hon kryper ihop och sen så ligger hon och kollar på dörren som om något eller någon gjort henne något elakt. Stackars söta lilla Nettle!


Simning!

Sitter just nu på simningen med Rufus, jag kan inte låta bli att störa mig på den jobbiga badvakten som går och ser så irriterande ut. Han vickar på rumpan och ser så självbelåten ut! Jag har stört mig på honom i flera veckor nu! Det hjälper ju inte att han är här varje gång!
Men positiva tankar!

Jag säger hej, vilken underbar dag det är

Jag vet inte vad det är med mig, det kan bero på magsjukan jag åkte på, men jag klarar knappt av att äta mat längre. Mår illa när jag äter. Min värdmamma sa idag att hon är orolig att jag inte äter nånting, för hon ser mig aldrig äta. Jag äter, men det blir inte så ofta, jag äter när jag känner mig hungrig. Men det är gulligt av henne att tänka på mig.

Idag gjorde jag en riktigt storstädning av rummet, vilket var välbehövligt kan jag säga. Så nu är det riktigt rent och fint här inne! Skrubbade som bara den i badrummet gjorde jag också! Jag gjorde en riktigt städning av mig själv också, duschade riktigt länge efter städningen, så känner mig faktiskt effektiv idag! Hann ju göra barnens rum och köket och sådant innan deras farföräldrar kom, sen så hann jag även ner till postkontoret och köpa födelsedagskort till min kusin och skicka det! En bra dag har det varit idag! :D

Sverige, Sverige, älskade land!

Jag älskar svenskt godis, jag verkligen älskar det! Det är nog ändå det bästa med att vara svensk, det svenska godiset! Det är därför jag älskar Ikea, för Ikea är internationellt och finns i vissa delar av världen! MED SVENSKT GODIS!
Okej nu blev det lite överdrivet, men jag åt nyss salta sillar och oj så mycket mer godis från Sverige jag ville ha med en gång. Det är liksom något speciellt med det. Och den svenska chipsen är också väldigt god faktiskt! Okej, jag erkänner jag är och förblir svensk från topp till tå! Den svenska maten skall man ju inte ens nämna!

Nu blev det mycket svenskt här, jag är bara lite nostalgisk!
Puss och kram


Jag går bredvid men halkar efter...

Jag känner att sen min magsjuka i fredagsnatt så har mina inlägg sjunkit. Inte bra, inte bra!

Idag så var jag iaf i skolan väldigt tidigt med barnen, men det var för att vi hade bråttom, för jag och Frida skulle hem och hämta hennes mamma och sen köra henne till sjukhuset så att hon kunde få ta bort sitt gips som hon hade på armen. Så jag säger som Emma sa för ett tag sen, nu vet jag iaf vart sjukhuset ligger, det är ju bra! Skönt att man kan umgås med sin familj utan att det blir pinsam tystnad också. För det blev det inte idag faktiskt. :)

Meningen var att jag och Frida och Rufus skulle ut i eftermiddag med Frida på en häst och Rufus på en cykel, men Rebecca kom och tog med Frida på en ridtur. Så då blir det att Frida får göra läxor i eftermiddag istället! Nej nu skall jag gå och hänga tvätt så att jag sen kan få tvätta min tvätt! :)

RSS 2.0