Halloween

Jag har varit magsjuk, det är nog bland det jobbigaste jag vet.. Jag sov ingenting inatt, fick springa och spy varje timme. Så idag har jag inte ätit nånting faktiskt, jag är lite småhungrig men ändå inte. Men även om jag låg och spydde hela natten så har jag varit på Halloweenfest på puben, jag var som sagt en katt! Hade jag inte mått så "dåligt" och haft småkramp i magen, så tror jag nog att det hade varit så mycket roligare. Men allting blir ju vad man gör det till :)

 

Swedish HouseMafia+ en engelsk ;)

Inget stoppar oss nu!

Idag har jag druckit kaffe, en kaffe moccha från Starbucks! Jag älskar Starbucks, varför har vi inte det i Sverige för? Gillar man inte kaffe så är det ju perfekt! Jag har även köpt present till Emma, får se när hon kommer och hämtar den! Jag slog in den förut, utan varken tejp eller sax, scorepoints till mig!

Imorgon så är det Halloweenfest på puben då! Jag skulle ju egentligen ha varit en nunna, men det blir ändrade planer. Dom hade tydligen ingen nunnedräkt, så istället så skall jag vara en katt imorgon! En svart katt, så jag skall tänka på min underbara Sotis, min saknade katt i Sverige! Men jag måste hitta en svartkajal till imorgon, så att jag kan rita morrhår!





Älskade Gotland, vad jag saknar dig!

Smarrigt och mättande!

Imorse när jag vaknade till vid kvart i 8 så var min första tanke, gud vad tyst det är i huset. Det brukar aldrig någonsing vara tyst vid den tiden. Men förmodligen så tog barnen sovmorgon, för när mitt alarm sen ringde vid 9 så var det full fart. Idag så åt jag frukost med familjen, Annica hade gjort fattiga riddare! Smarrigt och mättande! Nu så är jag barnvakt åt Rufus och Elsa, för Annica och Frida är ute och rider. Det är bara det att R och E vill leka själva så jag har inte så mycket att göra. Rebecca kommer snart, det är det jag vet. :P

Nej men om jag skall sätta mig på övervåningen i närheten av barnen och läsa lite då?
XoXo



Jag har kommit på att jag är sämst på att tända i en öppenspis! Det går verkligen inte bra för mig på den fronten. Men det har blivit lite varmt här inne, lite tack vare Emma också, hon är bättre på det där än jag!
Idag blev en lång dag, det blir en tolvtimmarsdag. Jag jobbar nämligen fortfarande och jag började runt tjugo i 8 imorse. Visst är jag helt slut, men mig gör det inte så mycket ändå, jag lever fortfarande på det som Frida sa imorse! ♥

Kallt

Det var varmt och sol ute, men när vi var på lekplatsen så blev det kallt. Så nu skall vi dricka varmchoklad hemma hos Emma. Sedan så skall man då försöka hålla sig borta från städerskan, så att man inte stör henne alldeles för mycket . Man får ju hoppas att hon är klar med lekrummet när vi kommer hem.

Munkte

Idag var första gången ett av barnen sa till mig att dom älskar mig! Hela jag höll på att smälta! Då kände jag att den här dagen kommer att bli bra även fast jag knappt kan prata och har en hals som kliar! Barnen är hemma idag, för det är höstlov, så idag så skall vi inte göra så mycket på morgonen. Men sen i eftermiddag så skall vi antingen till stranden eller så skall vi till en lekplats.
Ikväll så vet jag inte vad jag skall göra, ta det lugnt och se Sex and the city tror jag, Emma skall ju träffa en viss person!

Nej nu skall jag fortsätta att dricka mitt munkte med honung i! :D


Igår, idag, imorgon, dåtid, nutid, framtid

Gårdagen var vild för en del men lugn för mig, för jag körde! :) Jag undrar jag hur vissa mår idag. Igår så köpte vi dessutom biljetter till på lördag, vi skall till puben på Halloweenfest! Jag skall vara en nunna har jag bestämt mig för! :D Det kommer nog bli grymt kul, för alla, verkligen alla kommer att vara där! :D

Idag så skall jag ställa mig och göra svenska köttbullar, från grunden! Lycka till säger jag till mig själv! Men just nu är det städning och dusch som står på schemat!
XoXo

Dance on

Jag är ensam hemma hos Emma.. Hon är på gym med barnen! Så det är jag och hunden i hennes säng, men hysch säg ingenting till hennes familj att hunden är i sängen! ;)
Ikväll blir det som sagt puben, jag lovar att hela puben redan nu vet att Emma fyller år idag och att vi kommer att komma ner och fira henne. Vi pratade ju med en av bartenderna igår kväll ;) Men ojsan så kul vi kommer att ha ikväll! :D

Kristen nunna som ber!

Chock när telefonen ringer.. Jag kunde inte svara, satt bara och tittade på den! Sen ropade jag på Emma! ;) HAHAHA nej men jag var inte beredd på att den personen skulle ringa! :P

Idag är det som sagt Emmas födelsedag, det firas ordentligt på puben ikväll. Emma skall bli full! Jag skall inte bli full! Jag har dessutom kommit på vad jag vill vara på lördag! Jag skall vara en nunna! Jag tycker att det skulle vara skit kul! En väldigt kristen nunna som ber hela tiden! ;)

Emma 21 år

Idag är det ingen vanlig dag, för idag så är det Emmas födelsedag! Grattis Emma, nu är du stor på riktigt, iaf i England ;)


Happyface!

Nu är jag riktigt, riktigt glad! För just nu verkar det som min Malin kommer hit i Januari och hälsar på mig! Åhhh happyface på hög nivå! :D:D:D:D:D:D:D:D
Jag vill verkligen att hon kommer hit och får uppleva England som jag upplever det! För det är så otroligt fint här och tänk vad mysigt vi skall ha tillsammans då! Hon kommer ju definivt få ta med sig svenska godheter till mig! Så som, Oboy, pärlsocker, dipp, tacokrydda, såser, gröt och annat smått och gott! :D
Herrejävlar vad glad jag är nu! :D

Jag hugger i sten!


Jag vill tillbaka, jag vill uppleva den konserten igen! Jag har rysningar och jag har tårar i ögonen! Den artisten kan konsten att påverka sin publik! Jag saknar somrar med Lars Winnerbäck helt enkelt!

Dont get you right

Imorgon fyller Emma 21 år, det firar vi på puben såklart! Come as you are but with a smile on your face! Som jag så fint skrev till en förut, som fick en personlig inbjudan ;)

Just dom här två dagarna som har varit så har det varit strålande sol och varmt. Så jag kan ju inte påstå att jag saknar Sverige där det är snö och kallt. Jag har iaf fått min tacos, gud så gott det var.
Jag är faktiskt riktigt glad idag, jag har ingen aning om varför, men allt känns så himla bra idag faktiskt. Kan det bero på att jag är ledig och att jag är ledig imorgon och att jag är ledig halva onsdag. Denna vecka är nice, jag gillar verkligen halfterm. ;)

Somliga går med trasiga skor

Jag kan bli ganska irriterad på mig själv när jag vaknar i lagom tid men tänker att jag inte orkar gå upp, så då ligger jag kvar i sängen och så råkar man så klart somna om och vaknar en helt onormal tid. Som idag, jag vaknade vid 10, perfekt tid att gå upp egentligen, men nej jag ligger kvar, somnar om och vaknar två timmar senare. Inte bra alls!
Nu skall man till Emma, för att jag skall äta tacos, no matter what! Jag är så sjukt sugen på det, älskar verkligen den maträtten! Nyttigt är det också! :D

Men ta på sig andra byxor kanske då?
XoXo

Höstdag

Idag har det varit strålande sol i England! Så först blev det att sitta nere i Wedmore vid kyrkan och kolla på folk som gick förbi sen så blev det att vi åkte till stranden och satt och njöt av solen och det varma höstvädret. Nu ikväll så skall jag se en film och så kanske jag skall umgås med Rebecca en stund, om hon kan slita sig från sin syning ;) Idag så är det dessutom 2 månader sen jag lämnade Svearike! Bara 10 månader kvar i England :(

Wedmore kyrka



Stranden


Stranden


Det var någon som var riktigt duktig på att flyga drake!


Jag på stranden

Är du en av tusen små?

Jag har hamnat i någon ond cirkel, hur tar man sig ur en sådan? Jag är verkligen inte bra på att avvisa folk, hur gör man det på ett snällt sätt liksom? En engelsman vill träffa mig, jag vill verkligen inte träffa honom, hur fasiken gör man då?

I fredags så var man på puben, det var fjärde dagen på rad. Men i fredags så blev det lite galnare just pga att det var fredag och ingen jobb dag dagen efter! Det slutade med att jag och Emma gick hem från Wedmore till Blackford, en väg som tar 4 minuter att köra men en timme att gå! Det var attackerande fladdermöss, det var iskallt, det var illamående, det blev skavsår som heter duga och lite sömn! Menmen, vad gör det om 100 år när allting kommer kring!

Nej nu skall jag se Idol! Måste se hur bra Olle var igår! :)
XoXo

Feeling hot, hot, hot

Idag är det förfest dag 4 som gäller, det var inga bönder på puben igår kväll så banne ta dom om dom inte är där ikväll och roar oss! Idag så fick jag den sovmorgon som jag önskat hela veckan, gud så skönt det var, sen så tog jag världens längsta dusch, gjorde hårinpackning och allt, enda orsaken var ju att jag inte ville gå ur duschen för där var det vamt ju ;)

Nej om man skall ta och locka håret lite innan jag skall äta middag med familjen!
XoXo

Party like, like it´s the end of the world

Idag är det förfest dag 3!
Nu jävlar så skall det vara några bönder ute och festa annars blir jag besviken som bara den!!!


Tired

Ja, man var ju puben igår kväll igen och hade det trevligt. Inte för att det var mycket folk, men ändå. Så jag kan säga att jag är ganska seg idag, men det gör ingenting. Jag tänker inte gå och lägga mig och sova för då kommer jag bara bli tröttare. Jag och Emma har varit ute på en morgonpromenad förut med hundarna, Pepper var helt galen för hon hittade en pinne som var enormt lång och hon skulle bara ha med sig den! ;) Om en timme skall man hämta Rufus och sen så skall vi på simning och sen så skall han på kalas, hoppas jag hittar dit bara ;)

What is love?

Vad gör vi? Nu kör vi! Förfest dag 2 har börjat!

Bumblebee

Jag har slutat, jag är fri, vart blir det att man hamnar då? Den som listar ut det får en slängpuss av mig! ;) Jag har krupit ner under ett täcke, tagit en dator och nu skall jag frossa lite grann, utan cola och se SATC sista säsongen med lite vemod i hjärtat. Jag vill inte skiljas från Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte ännu.

Sen ikväll så blir det puben igen, dock så blir det väldigt mycket lugnare ikväll än igår kväll. När jag kom hem så låg en lapp på min säng där dom bad mig vara uppe kvart över sju imorse, jag börjar ju normalt 8. Det var ganska tungt att gå upp ur sängen imorse med tanke på att jag kom hem vid tolv. :P


Jag saknar dig

Jag saknar dig och dig och dig och dig och dig och dig och dig och dig och dig och dig och dig!

Skål!

Puben i kväll igen då! Skall se om jag hittar min bonde ;) Nej inte direkt men jag och Emma förfestar inför the big 21 nästa vecka! Alltså Emma fyller år då! :P Och så här fin blir man efter att man sminkat sig hemma hos Emma! ;)


Tisdag

Idag så är det egentligen min lediga dag, men jag är så snäll, så snäll så jag har varit uppe och kört barnen till skolan jag! Skills till mig! Jag skall hämta dom sen också, ännu mera skills till mig! ;)

Jag skall ha en sådan där dag där man inte gör nånting, utan jag skall helt enkelt bara ta det lugnt, se SATC och kolla klart en film som jag lånade av Rebecca igår. Det går sådär med att sluta dricka kolla, men jag får trösta mig med att jag höll upp i hela 4 dagar innan suget tog över. Och då drack jag inte ens mycket. Jag gör helt enkelt framsteg! :)

Bjuder på en bild sen i lördags på puben! :P

Måndag

Idag har jag varit duktig! Jag har städat lekrummet, barnens rum och köket. Jag har även hunnit tagit en timmes promenad med hunden! Det var välbehövligt, Rebecca och Tabby var med. Tabby red nämligen på Fridas häst Sparkie och så gick jag och Rebecca. Det var skönt att få prata och gå. Vi pratade bland annat om den svenska julmaten om påskharen och påskkärringar och en massa annat. Gött var det iaf :D

Snart så skall jag ge mig i kast med tvättberget på övervåningen, innan det är dags för att hämta tjejerna i skolan. Just det, jag skall hinna mocka i stallet också, det skall jag göra så fort hovslagaren har åkt! Sen när jag slutat så blir det en låååång dusch och sen så skall jag över till Rebecca för att hänga lite ikväll! :)


:(

Det finns så mycket som jag vill kunna skriva här men som jag inte kan skriva pga personliga åsikter. Det finns så mycket som jag vill få ur mig, men jag vet inte hur. Tårarna rinner utan att jag kan hindra det...

Welly!

När man bor i England, Wedmore, Blackford, då är det bara en sak som gäller! Wellydisco!!! Var på disco igår kväll I EN LADA, I GUMMISTÖVLAR!!!!! Det var galet roligt, har faktiskt aldrig haft så roligt och oj så skönt det var att dansa i gummistövlar! Dom spelade gamla låtar som var så typiskt 90-tal, sen så spelade dom klassiker som Country Roads, Summer of 69 och så spelade dom min låt; Dont stop believing! Sen att man hittade en söt kille gör inte saken bättre!
Men i och med att det var i en lada, man parkerade på en åker, så betyder ju det att... Koskit på stövlarna, på byxorna och på armen! :P Men det är bara petitesser jämfört med det andra!
Du och jag Emma!


Gotland!

Ibland så bara jag älskar att få superbra överraskningar. Som igår kväll när jag kommer tillbaka från affären, så säger min värdmamma att jag har ett element på mitt rum som jag kan få använda varje gång jag är på rummet! Ni anar inte vilken glädje det var för mig, för mitt rum är/var det kallaste rummet i huest, nu är det varmt! :D Varmare än resten av huset! Det är verkligen ett hallelujah moment! Jag kommer inte frysa ihjäl!

Annars så är mina dagar väldigt lugna faktiskt, jag städar lite, jag bakar lite, jag leker lite med barnen. Jag älskar att vara här! Men... Självklart så saknar jag allt och alla där hemma, vissa mer än andra, men oj! Vill bara få se mitt Gotland, träffa min släkt och mina vänner! Är det någon som kan ta bilder och skicka till mig? (a)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Sankt_G%C3%B6ransporten.jpg/250px-Sankt_G%C3%B6ransporten.jpg


Alberto....

Löven ramlar ner i olika färger, det är super kallt, det är grått och trist i luften.. Regnet hänger som ett Ior moln över en, det är höst i England! Jag gillar inte hösten, för det betyder att det är kallt som bara den, imorse kunde jag knappt komma upp ur sängen, främst för att det var kallt ute, samt för att det har blivit så mörkt på morgonen! Nej, ge mig sommar det är då jag mår som bäst!

Idag blir det en innedag med Rufus, vi skall snart sätta igång att baka lite tänkte jag, bullar, kladdkaka, sen så skall jag se vad jag hittar på för lunch också. Sen när jag slutar vid två så skall jag städa mitt rum, riktigt, riktigt ordentligt, kan säga att det behövs nu, var ett tag sen!
Jag älskar förresten mitt nya shampoo, så nu går jag runt och luktar mint i håret, yummie! ;) Nästa gång jag duschar så skall jag prova mitt hallon shampoo också, det var liksom 4 st för £3 så jag kunde inte låta bli.




Mumsfillibabba!

Jag är hos Emma, vi har ätit svensk mannagrynsgröt! Herrejävlar vad det var gott! :D Snart skall jag åka till skolan och återvinna en massa och hämta lillplutten på playgroup! Ikväll så skall jag tillbaka till Emma, för hon, hon har Fresh Island Dipp och jag, jag skall köpa chips och sen dippa lite med henne! Mums!

Imorse när jag vaknade så hade jag ingen röst, den är tillbaka nu! Men fy så jobbigt det var! Jag somnade dessutom med migrän igår kväll så jag tror minsann att en förkylning har satt sig i kroppen, igen! Och ja just det, nu blir det ingen mera cola på vardagarna, måste skärpa till mig där!

MOT ÅTERVINNINGEN!
XoXo

P.S I love you

Jag hatar att jag älskar P.S I love you! Världens mest finaste film, men det jag hatar är att varje gång jag ser den så börjar jag gråta, det slår aldrig fel! Så nu under eftermiddagen har jag legat i min säng, sett på den och gråtit i min ensamhet!

Igår kväll så var jag barnvakt, det gick bra! Emma och Ida var här och vi gjorde tacos och såg på idol. Mitt under i idol så fick jag världens hemlängtan till Gotland! Speciellt när man hörde Olle prata på med sin gotländska! Förresten go Olle, fy satan vad han är bra!



Elsa 6 år!

Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag så är det Elsas födelsedag! Hon blir hela 6 år idag, stora tjejen nu! Hon var så förväntansfull igår kväll, så hela tiden så sa hon, "idag är min sista dag som 5 år, när jag vaknar imorgon så är jag 6 år!" Gullunge!

 

Igår kväll så skulle jag och Emma egentligen till Rebecca för att ha en filmkväll, jag kom aldrig dit för precis när jag skall sätta mig i bilen så ropar Frida på mig! Hennes mamma har brutit fingret när hon var ute hos hästarna. Så Emma fick köra henne till sjukhuset, så jag fick vara barnvakt åt barnen! Lägga dom osv... Sedan så fick jag hjälpa min värdmamma att slå in paket till Elsa och idag så hjälpte jag henne att göra tårtan! Stackarn har ju gips över hela armen för att brutit ett finger! Vilken tur att dom har mig! ;D

 


Sikken dag!

Solen skiner för fulla muggar, vad gör jag? Jo jag går runt i huset och städar. Är så gott som klart med nedervåningen, så det är bara övervåningen och barnens rum kvar! Jag skall dammsuga lite i lekrummet för Rufus har lekt med Månsand och det blir inte så snyggt på golvet! Sen så skall vi ut och gå med hunden lite innan det är dags för lunch! Jag hade tänkt att baka en kaka också, vet bara inte vilken, förslag?

Idag slutar jag tidigt så jag tänkte ta en lååååååång ducsh sen, men efter att jag städat mitt rum, snacka om städdag det här, sen så skall jag kolla i Ikeakatalogen 2010 och se om jag hittar något fint! Har nog aldrig älskat Ikea mer än vad jag gör när jag är här! ♥ Jag måste ta för mig att läsa ut the host också!

Haha en liten update! Alltid händer det något här, just nu så hade en av hästarna tagit sig in till hönsen och skrämt ut dom! Så jag fick gå på hönsjakt! ;) Spännande värre!




Bearneisesås och tacokrydda!

Veckorna går fortare än fortast här, jag kan knappt fatta att jag varit här i 6 veckor redan. Jag undrar jag om jag redan har förändrats nånting!? I så fall till det positiva hoppas jag.

Igår så fick jag ett paket från Sverige, det var från mamma. I det paketet så fanns det svenskt lösgodis och så fanns det bearneisesås!!!!!! Och en massa andra saker, men dom sakerna var viktigast! ;) Så igår så jag och Emma bearneisesås med ugnstekt potatis och fläskkotlett!!! Oj, oj, oj så gott det var! I helgen så blir det nog tacos med svensk tacokrydda! :D

Nej göra Emma sällskap och sen så får vi se vad som händer!
XoXo

Trött

Nu börjar jag bli trött på att Emma och Ida går in på min blogg och skriver inlägg här! Kanske borde byta lösenord så att dom inte kommer in längre! Jag går ju faktiskt inte in på deras bloggar och skriver! :P

Men iaf, i fredags så begav vi oss mot Bristol, blev lite små shopping i Cabot Circus, bland annat en kavaj, som jag har letat, nu var den dessutom på rea, kostade mig bara £7! Som hittat liksom! Sen så köpte jag en mysig halsduk! :) Efter att vi varit där så begav vi oss mot resans mål, nämligen; IKEA!!! Vi gick direkt till matshoppen och oj vad svenskt godis jag köpte! Dom har dessutom börjat med julsaker, så jag köpte julmust, skumtomtar, pepparkaksdeg osv... Mums! Förköpte mig nog lite, men oj vad svenskt godis är gott alltså! :D Sedan på kvällen så begav sig jag, Ida, Rebecca och Regina till en nattklubb i Yeovil, hade man mått bättre och sånt så hade kvällen varit kanon. Men wtf, jag fick äntligen dansa! :D Sov fyra timmar den natten och sen när jag kom hem igen(sov nämligen hos Ida) så la jag mig med en gång och sov sen till 15.00! Inte illa, inte illa.. Det var den lördagen det!


RSS 2.0