BULLAR!!!

Idag vräker regnet ner så då blir det bullbak! Jag bakar bullarna och Rufus sitter och ser på Madicken, jag skämmer  bort han lite grann idag, men bara för att det regnar ute! Det är faktiskt första gången sen jag kom hit som regnet verkligen vräker ner, annars har man ju visionen om att i England så regnar det typ jämt.

Jag vill att paketet mamma har skickat skall komma, för det innehåller massa med godsaker! Som svenskt godis, bearneisesås och en del annat som jag ville ha! Men det kommer nog inte förens nästa vecka nångång! Men den som väntar på något gott....

Nej åter till bullbaket, lunch lagandet och allt som jag håller på med just nu! ;) Simultanförmåga på hög nivå! ;)

XoXo

Money, money, money....

Jaha ja, idag har man spenderat alldeles för mycket pengar. Inte så bra dock, men jag fick mina saker som jag ville ha! Som en vinterjacka, vinterstövlar och lite annat som jag egentligen inte behövde men som kan vara bra att ha ;) Nu blir det att inte shoppa på ett tag( good luck to me)! Sitter som vanligt hemma hos Emma, blir väl att man är kvar här ett bra tag nu, som vanligt ;)
Nej nu skall jag läsa lite i min bok så att jag kommer nån vart i den, seg början, men det börjar lösa sig nu! :)

Emmmmaaa är bäst!

Eleonor vet inte om att hon glömt logga ut sig från min dator.
Så därför kör jag ett gästinlägg och ger mig själv en länk!
http://emmadilen.wordpress.com/

Puss till Eleonor som kunde göra detta inlägg möjligt. ;)


Shooting stars

Jag fattar inte hur allt gick till i lördags, jag fattar verkligen ingenting. Men okej, jag hade skit kul, men mådde inte så bra när jag kom hem mitt i natten, men dagen efter så vart det nog ändå jag och Regina som mådde bäst av alla. Skills till oss för att vi dessutom var vakna vid 9 och gick upp och åt frukost med min familj! Mys!

Igår så var vi Bristol och shoppade lite, jag körde för första gången i Bristol, allt gick bra tills vi skulle ut ur stan, då guidar Ida och Emma mig fel (det är dom som kan vägen), så jag körde en bit mot London, men hittade sedan en väg så att jag kunde vända och sen köra rätt. Tur att man har en bensinsnål bil som inte tog mycket alls för den körningen igår! Jag köpte iaf en pyjamas, 7 par trosor, ett par jeans, ett linne och en t-shirt igår. Jeansen kostade 8 pund, superduper billigt, älska Primark!!!

Idag så har jag plockat lite i huset, kört barnen till skolan, gjort lunch till mig själv och nu sitter jag hos Emma, där RuffePuffe leker med Ella! :) Skall om typ en halvtimme hämta upp Fridisen! Elsa skall hem till en kompis idag, känns jättekonstigt att inte hämta henne! Sedan skall jag hem och laga lax och potatismos! :D


Only in England

Ja dagarna går framåt, även här i England. Jag jobbar och står i, umgås med Emma och Ida, mest med Emma när jag inte jobbar...

Haha i förrgår så var vi i Blagdon för att träffa en ny au pair som kom förra veckan. Jag körde dit och när vi väl kommer dit så vet vi ju såklart inte vart vi ska, utan jag kör i på en parkeringsplats där vi försöker få kontakt med henne. Vi trodde ju först att vi blivit blåsta av henne, att hon hade gett oss fel nr, för det gick inte alls att ringa henne eller skicka sms. Så vi försökte då gå in på internet, men min telefon dog och på Emmas telefon så gick det inte. Fick då ringa mamma som fick gå in på Emmas fb och skriva till henne. I alla fall, sen när vi skulle köra iväg för att möta upp henne så tänker vi då inte så mycket, utan vi bara kör. När vi skall svänga ut från en avfart så ser vi en annan person stirra som bara den på oss, då börjar man ju såklart undra varför. Jag kör ca 200 m innan vi kom varför hon stirrade som fan på oss, Emma hade glömt sin handväska på motorhuven. Fy satan vad vi skrattade!!!!!!! Det enda som hade ramlat ur var hennes parfym flaska, som dessutom hade gått sönder. Aldrig skrattat så mycket här i England som då!
Förresten så var hon jättetrevlig den nya au-pairen! ;D


Den vackraste stunden i livet var den när "jag" kom!

Idag så är det lördag, det betyder godisdag! Så hela morgonen så har jag och Emma legat i hennes säng, sett på Idol och druckit cola och ätit choklad. Precis som det skall vara på lördagar! Gud vad underbart det var att få se Idol igen, finns nästan inget bättre svenskt program! Man bara måste älska tv4play!
Ikväll så skall Emma och Ida på Beerfestival, men jag, jag skall jobba. Föräldrarna är bjudna på en fest som dom skall gå på. Så jag skall sitta barnvakt! Men med dom barnen jag har så gör det ingenting faktiskt! :D

Igår så körde jag till Street, det är tydligen ingen stad, men för mig är det det. Det är många bilar och det är rondeller där och jag klarade av det galant. Jag är så himla stolt över mig själv, snacka om att man växer inom körning på fel sida när sådant händer!
Nej nu skall jag ta och städa lite medans Emma snor min dusch! Mitt rum ser nämligen förjävligt ut!



Ny vecka, nya tag

Det är måndag idag, vilket menas att det är en ny vecka. Den här veckan så blir det ganska mycket jobb, jag skall sitta en del barnvakt bland annat på torsdag kväll och på lördag kväll. Jag skall även hjälpa till lite på fredag på dagen.

Just nu är jag själv hemma, körde barnen till skolan och till playgroup förut. Så har lite tid över för mig själv. Jag skall städa barnens rum, eller inte städa direkt, plocka undan. Sedan så skall jag och hunden ut och ta en promenad, skall vänta på Emma bara, för vi skall båda ut och gå, hon skall ta med sig Pepper. :)

Jag kan ju säga att jag var flitig igår, tvättade alla mina smutskläder, städade hela mitt rum, vilket innebär att jag bytte sängkläder, plockade undan, dammade, dammsög, skurade toaletten. Så nu glänser mitt rum! Eller inte riktigt för jag fick hänga upp all tvätt på mitt rum och det är inte så många möjligheter där, så det hänger kläder lite överallt faktiskt.

Nej nu skall jag kolla lite mer på Sex and the city sedan blir det att städa :D

See ya!

Hey there

Hej där, det har hänt lite saker sen jag skrev sist faktiskt. Jag har hunnit fylla 20 år, min prövotid på körkortet har gått ut, jag kom på igår att jag har haft min bil i min ägo i 2 år. Och jag har nu varit här i snart 2½ vecka. Tiden bara flyger iväg.
Men iaf, när jag fyllde år så vaknade jag av sång och fick en jättefin blombukett och en flaska champagne (den är fortfarande oöppnad), sen så ringde mamma och sen så ringde farmor. Under dagen så fick jag äppelpaj av Rebecca och Emma och M och S. Sen så ringde pappa och sen så fick jag vin, vin, vin och smirnoff ice av Ida och Emma, men Ida har dock sagt att hon skall köpa mig något klokt. ;)

Jag har dessutom börjat köra bil nu och jag börjar faktiskt bli van med att köra på fel sida av vägen. Det känns liksom normalt nu, vilket det inte gjorde ibörjan. Min bil gör dock konstiga läten, den måste nog in på service, igen! Den har tydligen varit det mycket förut..
Just nu så sitter jag bara och tar det lite lugnt, har städat lekrummet och barnens rum, snart skall jag hämta den minsta på playgroup och sen så skall jag ta honom till simskola i Cheddar :P

Huset jag bor i :D

RSS 2.0