Just the way you are

Jag är genomförkyld, det är kallt och inatt så vaknade jag med världens magknip. Det kunde ju ha varit bättre med mig än vad det är. :P Men ja e int bitter! Skall snart ta tag i städningen här, är lite att göra idag. :P

Igår så var jag, Ida och Lisa i Street vi kollade runt lite i Clark´s Village och sen så åt vi på min nya kärlek; Subway! När vi satt där så sa jag att jag måste verkligen, verkligen tvätta min bil för den är genom smutsig. När vi sedan kom hit, så såg min bil ovanligt ren ut, det visade sig att George hade tvättat min bil när han tvättade sin! Me like! Nu måste jag bara städa den inuti! Sen så är det fin igen! :D



Årshoroskop 2011

Jungfrun 24/8-23/9

Kärleken: Du prioriterar inte hjärtat.
Du ger kärleken mindre utrymme än vanligt. Du har helt enkelt ingen lust att låta förälskelse eller lusta rusa iväg med dig, du vill ta ett steg i taget och satsa mer på andra saker. Ibland är det jobbet som känns viktigare, ibland kan det vara dina vänner eller dina personliga intressen.

Äventyret: Du trivs bra där du är.
Egentligen trivs du bäst på hemmaplan. Ibland blir du lite sugen på omväxling och då passar det bra med en originell resa eller en udda temafest, sådant är du framför allt sugen på under hösten. Men annars är du faktiskt ganska nöjd med vardagen. Hellre myskvällar än glitter och flärd.

Pengarna: Stora förbättringar på gång.
Ett riktigt lovande år. I början av året dyker det visserligen inte upp några extra slantar i plånboken, men ditt liv utvecklas åt ett håll som kommer att resultera i materiella förbättringar inom kort. Under sommaren börjar du märka förändringarna och därefter blir det bara bättre och bättre.

Låter ju inte helt fel! :D

I have hours all alone

Oj, oj, oj vilken natt det blev! Ida fick vara chaufför åt de andra för dom skulle ut i Bristol så min sömn blev ju inte den bästa inättras då den blev avbruten hela tiden. Antingen av att Ida kom tillbaka från en av sina resor, eller av att mina värdföräldrar kom hem i och med att jag var barnvakt igår.

Imorse så tänkte jag dock att när Ida gått upp så kan jag somna om. Åh nej, hon kommer in efter ett tag igen och säger att jag måste komma ut och starta min bil för vi måste ta startkablar, för hennes bil startar inte. Den startade inte med startkablarna heller så Ida fick gå in och ringa sin värdmamma och fråga vad hon skulle göra. Hon sa att hon skulle vänta en halvtimme och sen prova att starta den igen. Så skulle hon ringa upp. Bilen startade inte då heller, så då frågade hennes värdmamma om det fanns någon verkstad i närheten här som vi kunde ta bilen till. Men efter att Ida gått och frågat min värdpappa så säger han; "Ge mig nycklarna så skall jag prova!" Sagt och gjort, han går ut och provar och bilen startar då.

Jag kan dock säga att jag somnade om efter det och sov hela förmiddagen!


Ikväll så skall jag vara barnvakt igen, Lisa skall komma över, för hon är själv hemma. Får se vad man hittar på imorgon då. Sedan så är det jobbar vecka igen. Men det gör inte så mycket, för då har man något att göra på dagarna! :D

So long!


Mysko!

Som vanligt på torsdagar så är det ju simning som gäller, men idag så hade inte Rufus simning så jag var hemma och förberedde maten istället under den tiden. Åker iväg för att hämta Elsa och Frida och ta dom till deras simning. Medans jag och Rufus väntar på att dom skall simma klart så somnar han i min famn och säger att han har ont i örat. Aldrig har tjejerna varit så snabba som idag med att duscha och byta om = skönt!
När vi kom hem så möter hunden oss på gården. Snacka om att bli förvånad. Det visar sig att bakdörren var öppen, vilket den inte var när jag åkte hemifrån. Och när jag skall tända lampan i mitt rum så funkar inte den, så fick kolla upp om det var en säkring. Det var det inte, men fick ta av och på den som gällde mitt rum. Hur konstigt som helst var det! Men inget verkar fattas som tur är.
Nu skall jag platta håret medans jag väntar på Ida och Lisa, vi skall äta kinamat! :D

So long!


Irriterad!

Jag älskar att rida. Det är hur skönt som helst att få komma ut i naturen och låta hästen vagga en framåt. Men när hästfan vägrar att ta ett steg så blir man lite irriterad faktist! Det är inte första gången han gör så heller, utan han har gjort det en gång förut också. Det hjälpte inte att jag snurrade tillbaka hästen mot den riktningen vi skulle gå, han vände sig om igen. Jag hade spö med mig, men det fick han bara att hoppa till lite. Jag hoppade av hästen och ledde honom en bit=inga problem! Sedan så sitter jag upp igen och då börjar han om på samma kula! :P Red hem med honom och då var det inga problem alls. Jag blir så irriterad. Sist han gjorde så, så glömde jag ju att ta på honom täcket, men det gjorde jag inte den här gången, som tur var! :P

Nu skall jag ta en snabbdusch innan jag skall hämta Rufus! :P
So long!

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHA vänta HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Rebecca är helt besatt av en viss hemsida på internet, inte blev det att vi kollade på film inte! ;) Haha utan hon satt och kollade runt på den hemsidan hela kvällen ;) Jag tror dock att den hemsidan kommer få henne att gå in i väggen! Hon kommer nog bli demprimerad tillslut :P ;)
Nu skall jag bara läsa lite i min bok sedan är det dags att sova, innan det är dags att ta tag i veckans sista arbetsdag (det gills inte att sitta barnvakt, som jag gör både fredag och lördag kväll!) :P

Godnatt, sovgott och dröm sött!


Excellent and pretty!

Vilken eftermiddag! Rufus lekte med Sophie och Rebecca var här, men oj vad jag inte var social mot henne, jag sprang runt som en fåne och plockade och städade barnens rum. Jag gjorde mellis till Elsa för hon var tvungen att äta den i bilen. Sedan så var bara att kasta sig in i bilen och hämta henne och Frida, jag hade tagit med mig ett ombyte till Elsa för hon skulle på Rainbows direkt efter. Eftersom jag hade bakat muffins med Rufus under förmiddagen så fick hon bland annat en sådan till mellis. När hon tagit första tuggan så utbrister hon: Oh my god! you´re excellent!" Sedan så säger Rufus precis efter: "And you´re pretty!" Så enligt mina barn så är jag excellent och pretty! Det känns helt okej, eller mer än helt okej faktiskt! :D
Nu skall jag vänta in Rebecca som skall komma hit! Får se vad vi hittar på!

So long!

My favorites!


Do you know the muffinman?

Idag så är det onsdag! Det betyder att jag har Rufus hemma hela dagen idag också, så vi har precis bakat muffins till Elsas skola. Dom har någon försäljning på fredag, så då skall man ta med sig kakor. Det blir både chokladmuffins och vanliga muffins. Med glasyr på! Inte illa, inte illa. Jag är banne mig en bra husmor ;)
Lite senare så skall vi hämta Sophie på playgroup tillsammans med Rebecca så att Rufus kan få leka lite! :D

So long!

I do, I do

I do believe in fairies, I do, I do!

Har varit och hängt lite med Rebecca ikväll, vi satt och såg på Peter Pan, den otecknade versionen! Den är riktigt bra faktiskt! :D Jag älskar deras TV som de har, den är så grymt stor, men det är ganska skönt när man ser film faktiskt, för då får man lite bio känsla, med tanke på att dom har surroundsystem(?)!
Nu blir det att läsa lite och sen så skall jag sova, det är en lång dag imorgon, jobbar hela långa dagen! Vilket jag normalt sett inte gör på onsdagar :P

Godnatt, sovgott!


Dilemma på kvällskvisten!

Ibland så undrar jag om jag någonsin kommer att uppnå mina drömmar. Om jag kommer att få det jobb jag vill ha, om jag kommer att få den familj jag vill ha. Kommer jag att få bo i ett hus på landet? Tänk om jag blir ensam resten av livet? Det är verkligen min värsta tanke. Jag vill verkligen inte vara ensam, jag vill bli älskad och älska tilllbaka!

Just nu så lever jag i en av mina drömmar, jag har sagt sedan jag var 16 år att jag ville åka som au-pair. Nu är jag en och jag stormtrivs, men vad skall jag göra när jag kommer hem? Jag kommer fort att bli rastlös, för jag kommer bara att gå hemma. Men frågan är vad jag skall göra! Plugga? Jobba? Och om jag pluggar, vad vill jag bli? Lärare? Sjuksköterska? Bestämmer jag mig för jobb, så finns det några jobb?

Om jag bestämmer mig för sjuksköterska, så måste jag först plugga upp två ämnen. Kommer jag klara det? Och om jag vill bli lärare så är det bara att söka in, för jag vet att jag kommer att bli antagen, som jag blivit de andra två åren.

Men kommer jag bli en bra lärare? Är det verkligen det jag vill? Det är många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu och jag vet inte vad jag skall göra med dem! Det är som det är en karusell som inte vill stanna!

Mardröm

Imorse så vaknade jag med hjärtklappning! Hade en grymt obehaglig dröm, att det var 13 stycken människor som gick runt och sköt folk hur som helst! Så det börjar med att jag är hos farmor och hör ett skott, då kryper jag in och gömmer mig precis intill fönstret bakom en bokhylla och gardinen! Sen så är jag helt plötsligt här i England, men hemma hos Tam och Al, för jag har tagit bilen dit i smyg. Men deras hund hade upptäckt mig. Jag gömde mig i alla fall i en lada där! (Som inte finns i verkligheten!) Och sedan så kommer Ida helt plötsligt, i min värdmammas bil! För dom hade sagt åt henne att åka till mig och gömma sig. Så ser jag att på vägen utanför så flyr folk i sina bilar mot Street! Min familj vill inte åka utan sina hästar, så helt plötsligt så är Ida tillbaka hos dom och så kommer hon gående för att ge mig viktiga papper om hästarna. Det var riktigt nära, för jag kunde se allt dom gjorde, vilket man inte kan i verkligheten! Sedan så vaknade jag! Jag var så rädd! Jag ville inte lägga mig ner och somna om, ifall jag skulle komma in i drömmen igen!
Fy för mardrömmar!

Minto


Wales

Igår så var jag i Wales tillsammans med de andra svenska au-pairerna! Vi åkte härifrån vid 09.00 ungefär och kom hem vid 19.00 igår kväll! Det var verkligen en perfekt dag, jag skulle kunna göra om det igen och igen! Det var så sjukt fint där! Vi åkte till ett ställe som heter The Gower och ligger i Swansea! När jag kom hem så hade jag grymt ont i mitt knä, men det gör inget för smärtan var så värt det.




Dom har ett eget språk i Wales, man fattar ingenting :P
















Harry Potter vatten!






Standing calmly at the crossroads

Asda

Dom är jätteoroliga att jag inte äter! Annica sa det nyss att ta bara om du blir hungrig! För jag är jätteorolig över att du inte äter! Jag tycker att det är riktigt gulligt att dom bryr sig så mycket faktiskt. Men hon skulle ha sett min lunch idag, pommes, bearneisesås och hör och häpna; köttbullar! Men det var riktigt gott faktiskt, köttbullarna och såsen gjorde sig bra tillsammans!
Nu skall jag snart till Asda med Lisa, hon skall kolla efter gummistövlar och jag skall kolla efter en hårklämma tänkte jag :D Eller en bok eller något, får se vad jag hittar :)

So long!

Jag saknar dig!



...and the reason is you!

Oj, oj, oj vad jag är trött idag! Sitter och gäspar heeeeeela tiden! Snart så är det dags för skolrunda, Elsa och Frida skall hämtas! :P Sedan så blir det att ta hand om hästarna och jag skall sen laga mat. Idag så blir det tomatsås med tonfisk och pasta! Jag vet nämligen att dom äääääälskar pasta!
Förut så städade jag lekrummet, barnens rum och köket, jag kan säga att lekrummet inte är lika fint nu! Unge herr Rufus har varit i farten och lekt! Men det är bra att han har fantasi! :D

Om det är någon som vill göra om min blogg, så säg bara till! Det enda krav jag har är att den skall spegla att jag bor i England! :D



Monday morning

Usch vad det var jobbigt att lämna Rufus idag, han började gråta och vägrade att släppa mig. Jag ville bara stanna och krama om honom, men var ju tvungen att gå. Jag litar på personalen att dom underhåller honom och ser till att han roar sig tills jag kommer tillbaka.
Ja igår så var jag som sagt i Wells med Ida och Lisa, köpte ett par byxor för £5 på New Look och sedan så köpte jag hårfärg, schampoo, balsam spray, våtservetter och nagellacks borttagning på Superdrug. Så nu är mitt hår lite rödare än vad det var innan, viktigast var ändå utväxten!
Nu skall jag äta frukost och sen så skall jag städa lite!

So long!

Wells

Igår kväll så var jag ju barnvakt med ett extra barn! Dom sov inte ännu när föräldrarna kom hem. Men jag antar att det hör till en övernattning, ligga och fnittra och prata hela natten. ;) Så gjorde iaf jag när jag var liten och hade vänner som sov hos mig.
Snart så skall vi bege oss mot Wells för att kolla lite i affärer, inte bara sitta inne hela dagen som jag gjorde igår ;) Måste visa Lisa katedralen och lite också och gå på gatan där dom har spelat in en film som jag och Ida såg igår kväll ;)

So long!


Köttbullar

Hur skall jag nu kunna somna ikväll när jag har sovit 2 timmar nu på eftermiddagen? Skulle lägga mig i sängen och läsa för jag hade magknip och vaknar upp två timmar senare :P Jag är då inte smart nånstans. Men skönt var det ;) Jag är gryyyymt sugen på pommes och bearneisesås så skall nog göra mig lite senare när jag är barnvakt. Jag vill ha lite svenska köttbullar också, så skall nog steka upp några av dom jag köpte igår! :D Sedan så blir det nog att sätta sig och kolla på film i vardagsrummet. Det är sleepover idag med ett av Rebeccas barn, så det blir ju bra för henne att bara ha 2 barn, medans jag själv sitter med 4 ;)  Hoppas att dom är snälla!

Jag önskar att jag har massa med bilder att visa, men i och med att jag inte har någon kamera så kan jag inte ta några nya bilder :( Måste spara ihop till en ny kamera!


Städning

 

Före

 

Efter


Lockigt

Inättras så lovade jag ju en bild på mitt ursnygga hår! Here you are:

som allting annat, så ser det mycket bättre ut irl, men jag var jätte nöjd, även fast jag kände mig alldeles för fin för puben! ;) Idag så blir det att städa rummet och sen så skall jag läsa min bok och äta kanelgifflar ;) Ikväll så blir det att sitta barnvakt, för då skall mina värdföräldrar på puben!

So long!


Puben!

Jag älskar att gå på puben i Wedmore, jag älskar att det stället är så mysigt, jag älskar personalen där, hur trevliga dom är! Jag älskar att sitta där med mina vänner med en smirnoff i handen och skratta! Jag älskar att alla pratar med alla!  Den puben, kommer att föra med sig många minnen! Ikväll så var vi på just den puben, det kunde ha varit roligare ikväll, men samtidigt så blir det ju vad man gör det till :)
Jag älskar förresten mitt hår, Rebecca var här förut och lockade det. Jag skall ta kort på det och lägga upp det, förmodligen imorgon!

Nu skall jag krypa ner i sängen och läsa lite! Sov gott! :D

Ikea

Ikea är magiskt! Det är nånting med atmosfären där alltså! Jag blir helt överlycklig varje gång jag kommer dit och ser all svensk mat! Idag så blev det att jag köpte köttbullar, korv, ballerinakex, kanelgifflar, senap, korvbröd, bilar :D

Fredag

Idag så blir det Ikea, jag vill ha hem lite svensk mat jag kan laga och så vill jag såklart ha kanelgifflar! Min nya drog ;) Skall närsom helst hoppa i duschen så att jag är klar med det när Ida kommer hit, sedan så skall vi hämta Lisa! Hoppas jag får min lön bara :P
Sedan ikväll om jag inte skall göra nånting så blir det puben med Lisa, får se om Ida följer med också! Ikväll så skall deft förhoppningsvis vara roligare än förra veckan, för då var det ganska dött faktiskt. :P
Nej men duschen var det va?


Vauxhall

Idag så skulle jag ta en lång mysig ridtur tänkte jag! Men icke! Hästen vägrade att ta ett steg framåt när vi inte ens kommit halvvägs. Jag var så arg, så arg på honom! Var så arg att jag glömde att ta på honom täcke när vi kom hem, fick gå och fixa det efteråt när jag lugnat ner mig lite.
Eftermiddagen har jag ägnat åt att köra bil, fram och tillbaka till Cheddar, en runda förbi Hugh Sexey för att hämta Frida. Det är normalt så jag spenderar mina torsdagar faktiskt, i bilen till Cheddar, eller i cafeterian i simhallen! :P

Saknar! Borta bra, men hemma bäst! ♥

Bullar!

Jag är en riktig hemmafru idag, skall snart ta tag i lite undanplockning också så att jag når upp till alla kriterier för den typiska hemmafrun ;) Jag har bullar på jäsning, skall snart stoppa in dom i ugnen! Den här gången så blir det med pärlsocker på! Mums, Annica visade mig att hon har det i skafferiet!
Jag har en ursöt Rufus hemma hela dagen idag, så han har hjälpt mig med bullarna!
Later så har jag ingen aning om vad jag skall göra, får väl se någon film eller något, för idag så är jag ovanligt pigg faktiskt, peppar, peppar! :P
Nej men om man skall ta och plocka undan lite då! :P

So long!

Vi sitter i samma bil, en silvergrå misil!

Idag så har jag mest suttit i bilen faktiskt. Jag har visat Lisa Street och Wells, och nu ikväll så visade jag henne Highbridge för jag körde Frida till gym. Så nästa steg för Lisa blir att själv köra dit!
I Wells så var vi inne på New Look och då hittade jag ett par shorts som bara kostade mig £3 som taget. Jag har alltid velat ha just ett par sådana shorts också! Ibland så har man verkligen tur!

Jag har ju glömt att berätta, att i februari månad, rättare sagt den 12:e så kommer det gå ett plan till Frankrike med mig som passagerare! Jag skall nämligen dit med familjen på deras skidsemester. Men jag åker dit för att jobba. Men att bara få åka till Frankrike gör mig glad! :D Det är verkligen happyface!
Nej nu skall jag se film tänkte jag!

So long!

I´m in love with a fairytaaaaaale!

Inatt så vaknade jag av att det bara dånade till i väggen. Det visade sig vara vinden som låg på och det blåste ordentligt. Mitt i det så regnade det som tusan! Jag blev lite rädd, men var nog för trött för att orka reagera så jag la mig ner och somna om lika fort igen! Drömde att jag var Alexander Rybaks flickvän och att jag skulle sjunga fairytale fast med andra melodier, som typ nothing else matters.
Snart så skall jag hoppa i duschen och sedan så skall jag hämta Lisa för att visa henne Street! Sedan så får vi se vart tiden tar vägen! :)

So long!

Tomorrow is another day

Ibland så har man skrivtorka, det har jag just nu! Jag vet verkligen inte vad jag skall skriva, för det känns som om mina dagar är exakt likadana! Och man vill inte upprepa sig hela tiden :P

Men igår så var jag på lunch hos Emmas gamla familj. Dom har fått en ny au-pair från Norrland och vi åt kyckling, ugnsbakad potatis och så gjorde jag min bearneisesås! Oj vad gott det var! Sedan så åt vi äppelkaka till efterrätt! Vi hade det riktigt mysigt och det var trevligt! I lördags så var vi på puben med henne, det var lite synd att det var så lite folk ute bara, men får ta med henne dit flera gånger :)
Igår kväll så var det riktigt jobbigt, jag fick en enorm hemlängtan, ville bara hem till Sverige, men det känns mycket bättre idag. Det bara kom från ingenstans, riktigt konstigt.

Mina engelska favoriter!

Update!

Efter snart5 månaders smärta i benet, så har jag nu gått och skaffat mig stöd för knäet! Så jag hoppas nu på att detta kommer göra så att det inte gör lika ont. Det gäller att vara optimistisk! Det var inte billigaste laget, men för att det skall bli ett bra resultat så får det kosta lite också!

Det har hunnit hända en hel del sen jag skrev sist, det har varit jul och nyår! Jul firades med min familj här och det var hur mysigt som helst, på julafton så kom till och med Ida hit och åt svensk julmat med oss. Jag fick till och med gå på en mässa på julafton, precis som jag brukar göra hemma! :P På juldagen så vaknade man av att barnen satt och öppnade paket från sina christmas stockings. Sedan så blir det en låååångpromenad och lunch. Fri tid och sedan så var det julklappar. Jag fick en kudde, två muggar, en värmeflaska och en lyxtvål! :) Trodde inte alls att jag skulle få så mycket! Sedan så var det då klassisk engelsk julmiddag med christmas turkey! Jag kan ju inte direkt säga att jag var förtjust i fyllningen men allt det andra var super! Sedan så spelade vi spel! :)

På nyår så var jag på puben med Emma och Ida. Emma var ju här på besök i några dagar! :) Höll på att missa tolvslaget totalt, men hann precis till när alla sa Gott Nytt år! ;) Och sedan så spelades Auld Lang Syne ;) Nu är det tillbaka till rutinerna, idag var första jobbdagen och för att ha sovit så lite inatt så är jag ovanligt pigg faktiskt, otroligt nog!
Nu skall jag läsa min skvallertidning! ;)

RSS 2.0